HUMBLE HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE

MONDAY, TUESDAY, FRIDAY

TIME	LENGTH	PERIOD
	LLINGIII	_
7:15		First Bell
7:20-8:14	54 minutes	1 st Period
8:20-9:09	49 minutes	2 nd Period
9:15-10:04	49 minutes	3 rd Period
ADA 10:00		
10:10-10:59	49 minutes	4 th Period
11:05 - 12:59	108 minutes	5 th Period
	*Advisory included	
10:59-11:26	27 minutes	A Lunch
11:30-11:57	27 minutes	B Lunch
12:01-12:28	27 minutes	C Lunch
12:32-12:59	27 minutes	D Lunch
1:05-1:54	49 minutes	6 th Period
2:00-2:50	50 minutes	7 th Period
3:05-4:10	65 minutes	Tutoring & D-hall

WEDNESDAY

LENGTH	PERIOD
	First Bell
100 minutes	1 st Period
100 minutes	3 rd Period
120 minutes	5 th Period
*Advisory included	
30 minutes	A Lunch
30 minutes	B Lunch
30 minutes	C Lunch
30 minutes	D Lunch
101 minutes	7 th Period
65 minutes	Tutoring & D-hall
	100 minutes 100 minutes 120 minutes *Advisory included 30 minutes 30 minutes 30 minutes 101 minutes

THURSDAY

TIME	LENGTH	PERIOD
9:15		First Bell
9:25-11:02	97 minutes	2 nd Period
ADA 10:00		
11:08-1:02	120 minutes	4 th Period
	*Advisory included	
11:02-11:29	27 minutes	A Lunch
11:33-12:00	27 minutes	B Lunch
12:04-12:31	27 minutes	C Lunch
12:35-1:02	27 minutes	D Lunch
1:08-2:50	102 minutes	6 th Period
3:05-4:10	65 minutes	Tutoring & D-hall